En streben etter 

perfeksjon for mindre

Vårt oppdrag

Vi streber etter å lage mobiltilbehør som er flott designet. Et produkt blir kjøpt for å brukes, ikke bare funksjonelt, men også psykologisk og estetisk.

Hva setter vi pris på?

I en verden overlesset med valgmuligheter innså vi at renhet antakelig var den beste motgiften. Vi var lei av store, klumpete mobildeksler som stjal den opprinnelige følelsen av den perfekt designede telefonen din. Mindre design, sofistikert og funksjonell er kjerneverdiene våre når vi kommer med nye produkter.

"Vi prøver hele tiden å forbedre produktene våre med nye, 

bedre versjoner"

Hva er det vi skaper, og hva 

gjør oss annerledes?

Vi skaper mobiltilbehør som er mindre designet, men allikevel lekne. Vårt mest populære produkt for øyeblikket er mobildekselet versjon 2, og etter at vi har undersøkt nesten hvert eneste lignende deksel på markedet, og lyttet til kundene våre, kan vi si at vi er virkelig fornøyd med vår siste generasjon av produkter. Vi prøver hele tiden å forbedre produktene våre med nye, bedre versjoner. Vi har en stor fanbase som følger oss på reisen mot det mest presist designede mobiltilbehøret i bransjen.


Hvordan møter vi denne utfordringen?

Vi ønsker å vise og veilede kundene våre grundig ned til siste detalj ved alle produktene våre sammen med en skandinavisk inspirert livsstilstilnærming innenfor minimal mote & design.

Nudient Studio

Nudient - vårt eget ord for "mindre design" - ble født av kjærlighet og fascinasjon for den skandinaviske estetikken og levemåten i 2016 i Stockholm, Sverige. Imidlertid med et pruduktspekter av telefondeksler, skjermbeskyttere og lightningkabler tilgjengelige (så langt) i Europa, med Storbritannia, Tyskland, Sverige og Nederland som de største markedene. 


Følg oss på reisen,

Lederskap

Vidar Sjöqvist 

CEO og 

Med-grunnlegger


Max Andersson 

Creative Director og 

Med-grunnlegger


Pontus Krusing 

Finans og 

Med-grunnlegger


Featured in