Trykk her for å velge din iPhone!

Versjon 3 

Det perfekte dekselet

Innledning Versjon 3

Vår siste nyskapning i samarbeid med den prisvinnende designeren Jesper Ståhl. Vårt mål om å lage det mest nøyaktige tynne telefondekselet i verden er i ferd med å bli realisert etter samarbeidet med en prisvinnende designer og feedback fra kundene våre. Dette er virkelig et resultat av lidenskap og godt design ned til minste detalj.

Nudient magneter

Integrerte og selvjusterende magneter gjør at Nudients signaturprodukter med magneter enkelt kan tas av og festes til dekselet ditt.

Tynn og presis følelse

V3-dekselet passer sømløst til telefonen din. Åpningene er så presise og designet ned til minste detalj at det føles som om telefonen ikke har noe deksel i det hele tatt.

Godt grep

Dekselet har tre lag med gummiert materiale for bedre grep. God å holde, men glir likevel lett ned i lommen din.

Solid konstruksjon

Vårt nye deksel har en sterkere konstruksjon som beskytter alle fire hjørner samt kameraet. På innsiden er det fôret med et førsteklasses semsket stoff for å hindre støvpartikler i å ripe opp telefonen din.

Designet av Jesper Ståhl

Jespers design kjennetegnes av en distinkt og klar fortelling og fokuserer på brukeropplevelsen. Ren skandinavisk minimalisme, men ofte med en personlig vri og førsteklasses utførelse.

Select your phone