Hva er Nudient?

Nudient ble startet opp for å gi deg markedets tynneste deksler uten å redusere verken beskyttelsen eller kvaliteten. Vi har utviklet et deksel som beskytter telefonen din samtidig som den beholder den estetiske følelsen. Ingenting annet passer så perfekt rundt mobiltelefonen som Nudient, og dekselet gir telefonen en veldig behagelig overflate å holde i hånden. For å beskytte kamera, ligger det en millimeter høy beskyttende kant rundt linsen.


Hvor lang er leveringstiden?

Vi vil sende din ordre med en gang, og det tar mellom 2-6 arbeidsdager avhengig av frakt metoden. Pakken blir deretter levert til din postkasse.


Hva er frakt kostnadene?

19 NOK for leveringer i Europa. Vi sender produktet direkte til din postkasse


Kan jeg spore sendingen min?

Hvis du ikke har mottatt din ordre innen 10 arbeidsdager, vennligst kontakt  support@nudient.zendesk.com og vi vil løse det. Så fort din ordre er sendt vil du motta en epost. Vi sender de fleste ordre i brev, noe som betyr at du ikke kan spore din ordre og at pakken blir levert direkte til din postkasse.


Min ordre har ikke kommet etter 10 arbeidsdager

Våre ordre blir levert direkte til din postkasse, derfor må du passe på at: Steg 1: Pass på at din adresse er den samme som adressen du har skrevet på din ordre. Steg 2: At navnet ditt er tydelig skrevet på postkassen og at du er registrert på den samme adressen (gjelder noen land). Hvis ikke, bør du skrive en adresse som inkluderer C/O, ellers vil post tjenesten ikke finne din postkasse og vi kan ikke sende pakken din. Les mer på hjemmesiden til din lokale post-tjeneste.


Hvilke fraktleverandør tilbyr Nudient?

Vi bruker PostNord for alle leveranser i den Nordiske regionen og alle lokale fraktleverandører for leveranser utenfor den Nordiske regionen.


Hvor mye beskytter dekselet?

I Sverige liker vi å bruke uttrykket "lagom". Det kan ikke defineres på en enkelmåte, men det er ikke for stort, ikke for lite, men helt perfekt. Nudient er heltperfekt. Akkurat tykk nok til å beskytte, men tynn nok til ikke å ta opp for myeplass. Dekselet beskytter mot riper, smuss, små slag og vann. Vi definerer detsom helt perfekt, og det er nettopp det Nudient er!


Hva er dekselet laget av?

Selve dekselet er laget av polypropen plastikk og har en matt overflate som gir litt bedre grep.


Hvordan returnerer jeg produktet?

Vi aksepterer gjerne retur av produktet i sin original forpakning (pakker som er åpne er også ok) så lenge det er innen 30 dager fra bestilling. Dessverre kan vi ikke ta tilbake brukte skjermbeskyttere. Hvis du ønsker å returnere produktet, vennligst kontakt kundeservice på support@nudient.zendesk.com.


Avbryte eller forandre en bestilling

Hvis du ønsker å forandre eller avbryte en ordre, må du sende en epost til vår kundeservice så fort som mulig. Hvis ordren har blitt sendt, er det dessverre ikke mulig å forandre eller avbryte ordren. Vanligvis vil din ordre bli sendt innen 1-2 timer etter bestillingen har blitt gjort.


Hvilke betalingsmetoder tilbyr Nudient?

Nudient tilbyr, utenom VISA, Mastercard og AMEX, både Klarna og Paypal. Vi er utrolig stolt over å tilby de mest vanlige betalingsmetodene.


Kontakt for presseforespørsler?

Kontakt oss på info@nudient.com